Om meg

Ble ferdig utdannet som nevrorefleksolog på Medika Nova 2020.  På de to årene jeg studerte jobbet jeg meg på en klinikk i Lillestrøm som lærling. Hadde en stor fordel der og lærte masse ved siden av studiene da jeg jobbet med to andre erfarne nevrorefleksologer. 

 I hele min oppvekst og langt ut i voksenlivet var håndball min store lidenskap. Jeg var heldig og slapp unna de virkelig store skadene, men mange av mine lagvenninner røk både korsbånd og leddbånd fra ung alder. Det er ikke noe annerledes for dagens unge og jeg er spesielt opptatt av skadeforebygging. 

Mitt første møte med nevrorefleksologi var hos min nå gode kollega Lisbeth T Bye som driver Romerike Nevrorefleksologi. Hun hjalp meg med en vond korsrygg. Med behandling hos Lisbeth og opptrening kunne jeg snart dyrke min hobby etter håndballen ble lagt på hylla. Nemlig løping. I år har jeg løpt flere ultraløp. dvs løp over maratondistanse(42,2 km). I vinter løp jeg 100 km og etter det deltok jeg på SMVE og Oslofjorden rundt som er på over 80 km. Der jeg presterte veldig bra, takket være denne type behandling. 

 

Har bakgrunn som medisinsk sekretær. Jobbet både på akuttmottak og poliklinikker. 

Jeg er medlem av refleksologforeningen og følger alle de retningslinjer som er pålagt. 

KONKURRANSE!! Som en liten feiring som n